A A A K K K
людям із порушенням зору
Дочірнє підприємство "Пулинський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісгосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради

Слова вдячності

Дата: 05.12.2023 09:23
Кількість переглядів: 29

Фото без описуВисловлюємо слова щирої вдячності громадам Пулинської, Курненської, Черняхівської, Хорошівської, Високівської, Новоборівської, Іршанської, Березівської, Тетерівської, Глибочицької, Новогуйвинської, Депутатському корпусу та Житомирській обласній раді, усім, хто підтримав та продовжує підтримувати лісові господарства комунальної власності у відстоюванні законодавчо закріплених прав у лісовій сфері.

ДП «Пулинський лісгосп АПК» звернувся до місцевих рад району з проханням направити звернення до вищих органів центральної влади щодо недопущення прийняття проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України» в редакції, запропонованій Державним агенством лісових ресурсів України.

Дякуємо за співпрацю та розуміння всім, хто вболіває за подальший розвиток галузі. Сподіваємося на позитивний результат у вирішенні вище зазначеного питання.

Разом – ми сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень