A A A K K K
людям із порушенням зору
Дочірнє підприємство "Пулинський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісгосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради

Новини

Слова вдячності

Висловлюємо слова щирої вдячності громадам Пулинської, Курненської, Черняхівської, Хорошівської, Високівської, Новоборівської, Іршанської, Березівської, Тетерівської, Глибочицької, Новогуйвинської, Депутатському корпусу та Житомирській обласній раді, усім, хто підтримав та продовжує підтримувати лісові господарства комунальної власності у відстоюванні законодавчо закріплених прав у лісовій сфері.

09:23 05.12.2023

Збереження ранньоквітучих та занесених до Червоної книги України рослин.

З потеплінням у парках і лісах починають розцвітати підсніжники, які занесені до Червоної книги. В ДП «Пулинський лісгосп АПК» сформовані мобільні патрульні групи з охорони та збереження видів ранньоквітучих, що занесені до Червоної книги, рослин.

09:21 05.12.2023

День працівника лісу!

Сьогодні працівники лісового господарства відзначають професійне свято - День працівника лісу! Це свято людей, які покликані доглядати за лісом та сприяти його раціональному використанню. Щоденна праця в лісовому господарстві надзвичайно важка і потребує глибоких знань та багаторічного досвіду. Кожного дня, плекаючи та доглядаючи ліси, Ви відтворюєте і примножуєте зелені багатства України! Прийміть у цей чудовий, святковий день найщиріші слова вітання. Бажаємо, щоб Ваша домівка була наповнена щастям та добром. Щиро зичимо мирного неба над головою, міцного здоров’я, благополуччя, нових успіхів, віри, наполегливості і гідного визнання результатів щоденної праці!

09:11 17.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень